A Stream Deck Mini ugyanazt a platformot kínálja a tartalmak vezérléséhez, mint a nagyobb változat, azonban méreténél fogva barátságosabb küllemmel rendelkezik és kevesebb hellyel is beéri.

Kisebb házba költözött, de a tudás maradt

A német vállalat tavaly mutatta be a multifunkciós eszköz első változatát, azonban már akkor is felmerült az igény a berendezés méretének csökkentésére. A Stream Deck Mini tökéletesen képes integrálni a különböző eszközöket, s a források automatikus felderítésével gyors hozzáférést biztosít az egyes felületekhez és szolgáltatásokhoz. Jó hír, hogy a korábbi verzióhoz készített kiegészítők az új változattal is könnyedén együttműködnek.

Könnyen beállítható és egyszerű használni

A készülék rendkívül kényelmesen használható. A mellékelt szoftver kifejezetten felhasználóbarát, rövid ismerkedés után bárki számára egyértelmű a működése. A negyvenöt fokban megdöntött panelre ezúttal hat LCD gomb került, amelyek egyszerű fogd és vidd módszerrel konfigurálhatók. Egy gombhoz több funkció vagy szolgáltatás rendelhető, amelyek profilokba rendezve még egyszerűbben előhívhatók. Az újdonság hibátlanul használható összetett munkafolyamatok egyszerűsítéséhez, legyen szó bármilyen feladatról.

Az Elgato Stream Deck Mini forgalmazása megkezdődött, 100 dollárt kérnek érte a kasszáknál.