A Xiaomi Mi Bunny Smartwatch 3 többé-kevésbé a felnőtt modellekből ismerős funkciókat kínálja, ami mellett főként gyerekeknek való alkalmazásokat tartalmaz.

Okos és szórakoztató

A kínai gyártó kék és pink színekben kínált eszköze 1,41 hüvelykes (320 x 360 képpont felbontás) AMOLED kijelzőt kapott, ami a gyártó szerint erős fényben is jól használható. A kijelzőt természetesen 2.5D Gorilla üveg védi, ami a megcélzott korcsoportot figyelembe véve, egyáltalán nem túlzás. Az óra szíja rugalmas, könnyen cserélhető szilikonból készült, egyébként az egész szerkezet alig nyom többet ötven grammnál.

A készülék 4G és LTE képes, valamint vezeték nélküli (WiFi) kapcsolatot is biztosít. Az órában 2 megapixeles kamera kapott helyet, amihez különböző alkalmazások is kapcsolódnak; a helymeghatározást GPS, A-GPS és BeiDou rendszerek segítik. A készüléken aktivitáskövető és különböző készségfejlesztő alkalmazások találhatók, illetve olyan biztonsági applikáció, amely figyelmezteti a szülőket, ha a gyermek kívül kerül az előre beállított zónán.

Az újdonság IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát a vizet és a port is képes elviselni, míg az akkumulátor a gyári adatok szerint, egy hónapig is elvan etetés nélkül. A Bunny Smartwatch 3 88 dollárért szerezhető be.