A Segway Drift W1 lazán lenyomja a görkorikat

A Segway bemutatta legújabb alkotását, amit elektromos görkorcsolyaként legegyszerűbb leírni. Az újdonság ugyanazt stabilizáló technológiát használja, mint a gyártó korábbi termékei, csak éppen a méret változott.


Két keréken szállni élvezet

A Drift W1 működési elve nem változott; az apró platformok a testsúly áthelyezésével irányíthatók. A csúszásgátló bevonat jó tapadási felületet biztosít, ami nagyon fontos, mert a görkorcsolyával ellentétben, ezek az eszközök nincsenek a lábhoz erősítve. A széles és gazdagon bordázott kerekek javítják a stabilitást és irányíthatóságot, de azért nem árt a védőfelszerelést viselni, használat közben.

Az újdonság egészen könnyű (3,5 kg) ezért kézben, vagy egy hátizsákba rejtve kényelmesen szállítható, kis gyakorlással pedig 12 kilométer / óra sebesség hozható ki belőle. A beépített akkumulátorok a gyártó szerint negyvenöt percig bírják, de ezt a terepviszonyok is befolyásolhatják. A Segway Drift W1 hivatalosan a berlini IFA2018 rendezvényen mutatkozik be, de a 400 dollárért már korábban is beszerezhető.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?