Egészen kis fotónyomtatót készített a Canon

A Canon újdonsága ZINK technológiát használ, azaz használatához nincs szükség tintára, s apró méretének köszönhetően kényelmesen elfér egy kisebb táskában, vagy zsebben.


Haverok… buli… fotó… nyomtatás

A Canon Europe bemutatta a kompakt Canon Zoemini nyomtatót, amely azonnali nyomtatási lehetőséget biztosít mobileszközökkel, digitális kamerákkal készített vagy közösségi oldalról letöltött képekhez. Az apróság 5 x 7,6 centiméteres képek nyomtatására képes, maximum 314 x 400 dpi felbontás mellett. A készülék hőszublimációs technológiát használ, amihez speciális papír szükséges, ebből egyszerre tíz darabot tud tárolni a szerkezet.

A nyomtatóhoz a szeptember 5-től elérhető ( iOS és Android) Canon Mini Print alkalmazás tartozik ami amellett, hogy segít a fotók kezelésében, számos divatos szűrőt, keretet és AR effektet is kínál. Öntapadós papír használatával dekoratív címkék nyomtatására is lehetőség van, kapunk mozaikkép és kollázs opciókat, aminek segítségével mindenki kiélheti kreativitását. Az nagy közösségi oldalak mellett a Google Photos és Dropbox applikációkhoz is társítható az eszköz.

A Canon Zoemini forgalmazása szeptemberben kezdődik, sajnos a hazai ára egyelőre ismeretlen, de a tengerentúlon 130 dollárért kapható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?