Hangulatos parti kellék a The Crown hangszóró

A The Crown egy multifunkciós vezeték nélküli hangszóró, amely 360 fokos hangsugárzásra képes, s a hasonló eszközöktől megszokott funkciók mellett, szokatlan feladatokra is rávehető.


Királyi megoldás

A The Crown ötlete két finn fiatalember fejéből pattant ki, akik olyan hangszórót kerestek, ami képes ellenállni a szélsőséges időjárásnak, ráadásként jól is szól. Miután kutatásuk nem járt megfelelő eredménnyel elhatározták, hogy inkább építenek egyet.

A forróságnak, hidegnek és víznek egyaránt ellenálló hangszóró igazi mindenes, ugyanis az elsődleges funkciók mellett hívások kezelésére, telefonok töltésére is alkalmas, sőt a beépített RGB fényforrásoknak köszönhetően partikon sem vall szégyent.

https://youtu.be/980KGpgGu18

A tiszta és dinamikus hangélmény a palást mentén elhelyezett full range meghajtók, valamint egy lefelé irányított mélynyomónak köszönhető, amiket 41 watt teljesítményű erősítő dolgoztat. Az elektronika és a vezérléshez szükséges gombok a készülék alsó részén kaptak helyet, amely felett egy vödörnek is használható kehely található.

A dedikált alkalmazással programozható RGB fények kapcsolatban állnak, egy mozgásérzékelővel, ami a gyártó szerint bulik alkalmával tehet jó szolgálatot. A források társítását és a zökkenőmentes adatátvitelt Bluetooth 4.2 technológia szavatolja; a burkolat alá pakolt akkumulátor 10 órás üzemidőt biztosít. A hangszórón elhelyezett USB konnektor a hordozható eszközök töltését is lehetővé teszi.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?