Az otthon kényelmét biztosítja a LUME Traveler

A LUME Traveler egy minden földi jóval felszerelt lakókocsi, amit Hein van der Laar és csapata készített. A guruló szálláshely teljesen egyénre szabható, környezetbarát megoldásokat alkalmaz és teljes egészében kézzel készül.


Csillagok alatt

A hatvanas-hetvenes éveket idéző szerkezet, könnyű alumínium panelekből épül, első pillantásra egyszerűnek tűnik, de a tervezők minden apró részletre odafigyeltek. A lakókocsi három változatban készül, mindegyik modell azonos mérettel rendelkezik. A kocsi 203 cm széles, 205 cm magas, s a vontatórúddal együtt 504 cm hosszú. A szendvics szerkezetnek köszönhetően a felépítmény könnyű és jól szigetelt; a szegecselés tartós és stílusos.

A SHELL változat értelemszerűen üres teret kínál, bútorzat és alapvető felszerelés nélkül. Ezt a verziót azok számára készítették, akik szeretnének teljesen egyedi kocsit maguknak. A BASIC kárpitozott falakat, fából készült padlót és dupla ágyat kínál. A tető nyitható; a rovarok és a tűző nap ellen fényáteresztő anyag biztosít védelmet.

A felhajtható hátsó rész, egy jól felszerelt konyhát rejt szekrényekkel, főzőlapos tűzhellyel, grillezővel és negyven literes hűtővel. A No.1 változat igazából anyaghasználatban tér el az alapverziótól, ennél a modellnél semmivel nem takarékoskodtak. A padlóra keményfa (teak) került; a tető elektromosan nyitható, extra energiaforrásként pedig egy napelem tábla is felszerelésre került.

A LUME Traveler lakókocsik, egyedi megrendelés alapján készülnek, ha valaki szeretné közelebbről is megszemlélni a modelleket a düsseldorfi Caravan Salon 2018 (augusztus 24-szeptember 2) rendezvényen megteheti.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?