Megérkezett a Panasonic hetedik generációs kompakt fényképezője, amely kisméretű és könnyű, ugyanakkor több csúcskategóriás műszaki jellemzővel rendelkezik.

Tökéletes társ a kalandokhoz

A Lumix LX100 II fényképezőgépet 24-75 mm gyújtótávolságú (f/1,7-2,8 fényerejű) objektívvel, s egy összességében 21,77 megapixeles, állítható képarányú négyharmados érzékelővel szerelték. Utóbbi előnye, hogy oldalaránytól függetlenül 17 megapixeles felbontást kapunk. A készülék gyenge fényviszonyok között is jól használható, a nagy teljesítményű Power O.I.S optikai képstabilizátor segít éles és részletgazdag képeket készíteni.

Az elektronikus kereső az előd öröksége, azonban a 3 hüvelykes LCD kijelző megújult; a panel érintésérzékeny, így a felvételek összeállítása sokkal egyszerűbb. A közvetlen, intuitív kezelhetőséget az egyes funkciókhoz rendelt gyűrűk és tárcsák biztosítják, kapunk többek között rekeszállító gyűrűt, vezérlőgyűrűt, záridő gyűrűt és expozíciókompenzáció-választó tárcsát. A fényképező fejlett 4K fotó funkciókat kapott és természetesen lehetőséget biztosít 4K videofelvételek készítésére.

A Lumix LX100 II Bluetooth és Wi-Fi csatlakoztatási lehetőséget is kínál, így a felvételek gyorsan és egyszerűen megoszthatók. Az alacsony energiafelvételű Bluetooth-kompatibilitás azt jelenti, hogy folyamatos kapcsolat tartható fent, minimális energiafelhasználás mellett. A készülék akkumulátora hálózatról vagy USB csatlakozáson keresztül is tölthető. A Panasonic újdonsága 950 eurós áron, októbertől vásárolható meg.