Jönnek az LG Signature konyhai berendezések

Az LG Electronics a hamarosan kezdődő IFA szakkiállításon mutatja be kifejezetten az európai piacra tervezett SIGNATURE konyhai berendezéseit. A termékcsalád egy sor, vadonatúj beépíthető készülékből áll, melyeket a kifinomult európai igények kiszolgálásra terveztek.


Új fejezet a konyhai megoldásokban

Az intelligens konyhai megoldásokból álló SIGNATURE portfólió, egyedi környezetben mutatja meg magát. A szabadtéri bemutatóra az LG standján kívül, a Messe Berlin nyári kertjében (Sommergarten) kerül sor. A SIGNATURE KITCHEN SUITE konyhai termékcsalád új megközelítést szerint készült, ugyanis Európában a legtöbb konyha kompakt és praktikus kialakítású, így nagy az igény a teret hatékonyan kihasználó, beépíthető eszközökre.

A sorozat különböző elemei, egyesítik magukban a kifinomult kézművesség stílusjegyeit, innovatív dizájnt, kiemelkedő teljesítményt, könnyű használhatóságot és a prémium szolgáltatásokat. Az LG a tervezés során az olasz formatervezés nagyágyúival (Valcucine és Arclinea) működött együtt, aminek eredménye olyan termékcsalád, ami egyszerre képviseli a minimalizmust, s használja ki rejtett működés és az automatizálás előnyeit.

A kialakítás során nagyon fontos szempont volt, hogy a modellek tökéletesen illeszkedjenek a már meglévő terekbe, ezért az eszközök több változatban (elegáns bútorokat imitáló verzióktól kezdve a rozsdamentes felületeken át, egészen a kortárs megjelenésig) érhetők el.

Számos készülékből lehet válogatni

A teljes termékkínálat sütőből, indukciós főzőlapból, hűtőszekrényből, mosogatógépből, borhűtőből és egy presszó kávéfőzőgépből áll. A sütő modern pároló és légkeveréses funkciókkal rendelkezik, s egyedi technológiákat kínál. A termékcsalád idén először borhűtőkkel, falra szerelhető sütőkkel és egy, forró gőzt alkalmazó, nagy teljesítményű mosogatógéppel egészül ki.

A bemutatásra kerülő konyhai eszközök a WiFi kapcsolatot kínálnak és teljes mértékben kompatibilisek a Google Assistant vagy Amazon Alexa platformokkal. A hálózati funkciók lehetővé teszik, hogy a felhasználók távolról készítsenek elő feladatokat, vagy felügyeljék az egyes folyamatokat.

A SIGNATURE termékcsalád európai értékesítése Olaszországban kezdődik, majd a régió más országaiban is megkezdődik a forgalmazás.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?