Megkönnyíti a reggeleket a Seura Smart Mirror

A Seura hosszú évek óta jelen van az okos eszközök piacán, számos könnyen integrálható megoldás származik tőlük. A vállalat a múlt héten véget érő Cedia 2018 rendezvényen mutatta be legújabb fürdőszobai rendszerét, amit kifejezetten a hölgyek igényei szerint fejlesztettek.


Tükröm-tükröm mondd meg nékem…

A Smart Mirror az első olyan fürdőszobába szerelhető tükör, amit digitális képességeket és intelligens otthoni interfészt egyesít. Az eszköz igazság szerint, egy interaktív kijelző, amely teljesen a felhasználók igényeihez igazítható. A könnyen módosítható, barátságos kezelőfelületre kipakolhatók a kedvenc alkalmazások, vagy a legtöbbet használt oldalak ikonjai.

A felület kezelése könnyen elsajátítható, aki használt már okostelefont azonnal otthonosan érezheti magát. Fogmosás vagy hajszárítás közben lehet csekkolni az aktuális híreket, ellenőrizni a napi programot és időjárást, vetni egy pillantást az e-mailekre vagy a közösségi médiára, de zenehallgatással és videózással is feldobhatók a reggelek.

A Smart Mirror érintéssel vagy hangutasításokkal vezérelhető. Az eszköz intelligens rendszerhez csatlakoztatva a világítás, hőmérséklet, kamerák (tehát egy otthoni ökoszisztéma) ellenőrizésére és automatizálására is használható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?