Bár a OnePlus sokáig kitartott a hagyományos audio csatlakozó mellett, egy a közelmúltban elhangzott nyilatkozat szerint a bemutatásra váró újdonságuk, már anélkül érkezik.

R.I.P jack csatlakozó

A döntést Carl Pei, a OnePlus társalapítója, egy TechRadarnak adott interjúban erősítette meg, ugyanakkor hozzátette, hogy reméli sikerül feledtetni az ebből fakadó keserűséget. A férfi elmondta, hogy a felhasználók a visszajelzések alapján komolyabb üzemidőt és több kényelmi funkciót szeretnének, s a felszabadult helyre, nagyobb akkumulátort és újabb technológiákat lehet beépíteni.

A OnePlus 6T hivatalos bemutatója október 17-én lesz, de néhány jellemzőre már fény derült. Egyes források szerint 6,4 hüvelykes (2340×1080 képpont) kijelzőre, Snapdragon 845 lapkára, 6 / 8 GB operatív memóriára, valamint 25 és 20+12 megapixeles kamerákra lehet számítani, de ezeket az adatokat egyelőre, érdemes fenntartással kezelni.

A vállalat ezen kívül hírül adta, hogy elkészült a Bullets Wireless (20 USD) füles újabb változata. Az első verzió népszerűségét semmi nem példázza jobban, mint hogy a OnePlus képtelen volt kielégíteni az elképesztő keresletet. Az új generációs fülhallgató természetesen USB-C csatlakozóval rendelkezik, burkolata alatt vadonatúj Cirrus Logic DAC dolgozik, ami nagyobb dinamikatartományt, kedvezőbb jel-zaj arányt és alacsony zajszintet biztosít.