Sokoldalú monitort rakott össze a Philips

A Philips Brilliance 328P6VUBREB típusjelzésű újdonsága kiváló képminőséget, számos csatlakozási lehetőséget és több kényelmi funkciót kínál.


Általános használatra és munkára is jó

A Philips újdonsága 32 hüvelykes 4K UHD (3840 x 2160) panelt kapott, amely a LowBlue üzemmódban okosan megszűri a rövid hullámhosszúságú, szemre káros kék fényeket. A megjelenítő képes kezelni a HDR tartalmakat, amiket kiváló fényerővel (400 cd/m²), remek kontraszttal, élethű színekkel és mélyebb, árnyaltabb fekete tónussal jelenít meg. A kijelzőbe, egy pár sztereó hangszórót ágyaztak a multimédiás tartalmak zavartalan fogyasztása érdekében.

A monitor tápellátást biztosító, beépített USB-C 3.1 dokkolóegységet kapott, így az összes perifériát egyetlen kábel segítségével lehet a kijelzőhöz társítani. A MultiView kettős csatlakozó technológia, párhuzamosan több eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. A SmartErgoBase monitortalp könnyen beállítható, s egyszerű kábelelvezetést tesz lehetővé. A készülék az USB Power Delivery szabványnak megfelelő USB-C csatlakozóval rendelkezik, ezen felül DisplayPort 1.4 és HDMI 2.0 csatlakozók színesítik a kínálatot.

A Philips Brilliance 328P6VUBREB monitor forgalmazása november elején kezdődik, az árcédulán várhatóan 640 euró áll majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?