Dedikált hardvert kap a népszerű FL STUDIO

Az FL Studio (korábban Fruity Loops) egy digitális audio munkaállomás, amely digitális zenével foglalkozók számára biztosít, automatizálható munkakörnyezetet. A programhoz, most olyan kontroller készült, ami eddig nagyon hiányzott.


Egyszerűen társítható és könnyen használható

Az FL STUDIO rendkívül népszerű program, ami magában foglalja a MIDI támogatást és rengeteg funkciót biztosít a szerkesztéshez, keveréshez, és felvételhez. Az AKAI Profession Fire, egy olyan nagy teljesítményű eszköz, ami képes tökéletesen kiváltani a program legtöbbet használt (step sequencer) felületét. A virtuális változatra tökéletesen hajazó 4×16 gombos, érintésérzékeny mátrix külön telepítés nélkül, villámgyorsan összekapcsolható a szoftverrel, így a legtöbb alapvető feladat azonnal elvégezhető a kontroller segítségével.

Az eszközre több dedikált gombot is került, így egyszerűbb a hangminták kiválasztása, projektfájlok vagy bővítmények megnyitása. A böngészést OLED kijelző támogatja, s a menük kezelése sem volt még ennyire egyszerű. Külön gombbal szabályozható a hangerő, vezérelhető az oszcillátor, csalhatók elő a szűrők, de a csatornák paraméterezése, felvételek készítése is lényegesen egyszerűbbé vált.

Az AKAI Profession Fire (199 USD) legbiztosabban az FL Studio Fire Edition változattal működik együtt, amiben minden megtalálható, amire a kreatív munkához szükség lehet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?