A játékosokat szólítja meg a DELL Alienware m15

A DELL Alienware m15 végre szakított a féltéglákat idéző kialakítással, így ezúttal egy kompakt, de azért ízig-vérig játékos noteszgépet kapunk.


Karcsú, de erős játékosgép

Az újdonság közel tizenöt százalékkal karcsúbb, s húsz százalékkal könnyebb, mint a közvetlen előd. A készülékbe 15.6 hüvelykes kijelző került, amit egy magnézium-ötvözetből készített házba pakoltak. Az oldalsó káva egészen vékony lett, ezzel is igyekeztek növelni a hasznos képernyő felületet. Az alapmodell 1080p (60 Hz) kijelzővel rendelkezik, de a felhasználók 4K (60 Hz) panelt is választhatnak.

A motorház alatt Intel Core i5-8300H vagy Intel Core i7-8750H processzor lapíthat, míg a grafikus feladatok Nvidia GeForce GTX 1060 vagy GeForce GTX 1070 MaxQ kártyákra bízhatók. Az operatív memória 16-32 GB lehet, adattárolásra pedig legfeljebb 1 TB-os SSD és 1 TB-os hibrid meghajtó használható.

Az m15 természetesen megkapta a sorozatra jellemző összes technológiát. A billentyűzet programozható RGB világítással rendelkezik, s dedikált gombokat is kapunk. A grafikus teljesítmény az Alienware Graphics Amplifier segítségével fokozható, míg a megfelelő üzemi hőmérsékletről az Alienware Cryo-Tech 2.0 rendszer gondoskodik. Akkumulátorból 60-90 Whr kapacitású választható, utóbbi akár tizenhét órás üzemidőt is képes biztosítani. A DELL Alienware m15 (1299 USD <) forgalmazása Epic Silver és Nebula Red változatokban, október utolsó hetében kezdődik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?