Egyszerűen elegáns az új NOKIA 7.1

A HMD Global tulajdonába vándorolt NOKIA márka újdonsága, PureDisplay kijelzővel és Zeiss optikával igyekszik helyet találni magának a felhasználók szívében.


Novemberben már megvásárolható

A legújabb NOKIA 5,85 hüvelykes FHD+ kijelzőt kapott. A képernyő PureDisplay technológiával készült, így a készülék világosban és sötétben is tiszta, részletes megjelenítésre képes. A magas kontrasztarány és a HDR10 szabvány támogatása, valamint a valós idejű SDR-HDR konverzió miatt a gyengébb felbontású tartalmak is jó minőségben élvezhetők.

A telefon gyomrában a Snapdragon 636 lapka teljesít szolgálatot; a rendszer 3 / 4 GB memóriával gazdálkodhat, míg az adatok 32/64 GB méretű belső tárolón foglalhatnak helyet. Az egyszerűen elegáns készülék elejére 8 megapixeles egység került, ennél sokkal érdekesebb a Zeiss optikával szerelt 12/5 megapixeles hátoldali páros. A főkamera f/1.8 apertúrával rendelkezik, míg monokróm segédszenzor f/2.4 rekeszértékkel dolgozik. A képalkotást mesterséges intelligencia, PDAF, képstabilizátor és LED villanó segíti, sőt a részletekért rajongó hobbifotósok kézi beállításokkal is elszórakozhatnak.

A Nokia 7.1 (119.000 Ft) Android One operációs rendszerrel kerül a boltokba, s a legfrissebb hálózati és helymeghatározó technológiákat használja. A telefonról nem maradt le a 3,5 mm-es csatlakozó; az USB-C konnektoron keresztül etethető 3060 mAh kapacitású akkumulátor támogatja a gyorstöltést. Az újdonság a gyártó ígérete szerint havonta kap biztonsági javításokat és két évig a rendszer frissítése is garantált. A készülék védelméről arcfelismerő és ujjlenyomat-olvasó gondoskodik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?