Az AGON sorozathoz tartozó játékos megjelenítő HDR400 tanúsítvánnyal rendelkezik. A zökkenőmentes játékélményről többek között az AMD FreeSync 2 technológia gondoskodik.

A játék az élete

Az AOC AGON (AG322QC4) monitor 32 hüvelykes ívelt panelt visel. Az 1800R hajlítással rendelkező kijelző QHD (2560×1440 képpont) felbontással dolgozik, támogatja a nagy dinamika tartományú tartalmak megjelenítését, 144 Hz-es frissítéssel és 4 ms-os válaszidővel büszkélkedhet.

A készülék számos játékos szolgáltatást kínál, pl. használja az AMD FreeSync 2 technológiát, amely szinkronizálja a monitor és a támogatott számítógépek frissítési sebességét, valamint csökkenti a bemeneti késleltetést. A felhasználói élményt javító szolgáltatások között megtalálható még a sötét részek láthatóságát javító Shadow Control, a szemfáradást csökkentő FlickerFree, valamint a szemre káros sugárzást szűrő LowBlue mód. A hangokról 2x5W teljesítményű hangszóró gondoskodik, de persze külső rendszer társítása is megoldott.

A monitor minden irányban kényelmesen állítható, sőt igény szerint akár falon (WESA) is elhelyezhető. A hátoldalra két HDMI 2.0, két darab DisplayPort 1.2, s ugyanennyi USB 3.0 konnektor került, ezen felül 3,5 mm-es fejhallgató kimenetet is kapunk. Az AOC AGON AG322QC4 monitorért 550 dollárt kell fizetni.