Aktív életstílushoz igazodik a Fossil Sport

A Fossil Sport okosóra két méretben és hat különböző színben érkezik, ráadásként a szilikonból készült szíjak kínálata is bőséges. Az újdonság november közepén kerül a boltokba.


Lehet benne a pörögni!

A Fossil Sport női (41 mm) és férfi (43 mm) változatban készült. A rozsdamentes, polírozott alumíniumból készült házban Snapdragon 3100 lapka található. Az óra újabb generációs Wear operációs rendszert futtat, öt atmoszféra nyomásig vízálló. A beépített akkumulátor általános használat mellett huszonnégy, míg kímélő üzemmódban hetven órán át húzza etetés nélkül.

A készülékre két programozható gomb és egy korona került, míg a hátoldalon számtalan érzékelő lapul. Az óra segítségével kényelmesen nyomon követhető minden mozgás, ellenőrizhető a pulzusszám, csekkolható a megtett távolság, kapunk giroszkópot, magasságmérőt és persze a GPS sem maradt ki. Természetesen a hagyományos funkciók is rendelkezésre állnak, így egyetlen hívásról vagy üzenetről sem maradunk le, de a fontos eseményekre is emlékeztet a rendszer. A készülék Bluetooth és WiFi kapcsolatokat kínál, NFC képes és Google Assistant kompatibilis.

A Fossil Sport forgalmazása november 12-én kezdődik, 255 dollárt kell érte a kasszáknál hagyni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?