Színpontos képet kínál a HANNspree új monitora

A HANNspree újdonsága Quantum Dot technológiát használ, így a nagy színpontosság miatt jó választás lehet játékosok, fotósok és grafikusok számára.


Ha kell egy kis plusz

A HQ272PQD típusjelzésű monitor, széles színpaletta megjelenítésére képes, s négyszer világosabb, mint a hagyományos kijelzők. A készülék nagy mértékben képes lefedni az Adobe RGB (116%), NTSC (110%) és HDTV BR.709 (156%) skálákat, így professzionális munkavégzésre kifejezetten ajánlott. A kvantumpontos technológia egyik előnye, hogy a színek az idő múlásával sem kopnak meg, így egészen hosszú élettartamra számíthatnak a felhasználók.

A monitort 27 hüvelykes LED HS-IPS panellel szerelték, amely QHD (2560 x 1440) felbontásra képes. A maximális fényerő 250 cd/m2, míg a tipikus válaszidő 5 ms. A kijelző függőlegesen és vízszintesen 178 fokos betekintési szöget kínál, igény szerint falon is elhelyezhető. A hátoldalon két HDMI 1.4 konnektor, egy-egy DisplayPort és mini DisplayPort található, de fülesek társítására is lehetőség van. A hangokat 2 x 2W teljesítményű, beépített rendszer szólaltatja meg. A HANNspree HQ272PQD monitor 320 euró ellenében szerezhető be.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?