Mozi épült… kutyáknak! Vau!

Az walesi Abergele városban található a Pet Palace (Kisállatpalota kb.) névre hallgató komplexum, ahol van állatorvos, bolt cicáknak, hörcsögruhaszalon, sünfodrászat, kutyafuttató, szóval egy csomó állatokkal kapcsolatos vállalkozás vagy szolgáltatás. Na a közelmúltban itt nyitottak meg egy direkt kutyákra specializált mozit!

Egyszerre 40 ember és 50 eb fér be egy előadásra, vannak kényelmes székek, ülőkék, párnák, a jószágok pedig masírozhatnak fel s alá a filmek alatt, illetve a nagy méretű vászon sem hiányzik. A behopp koponyánként 10 font, azaz olyan 3700 forint, és lehet kapni kutyaropit, kutyakekszet, és embercsipszet, meg emberperecet is a büfében. Természetesen a program kialakítása során is kiemelt figyelmet fordítottak a blökikre, így például fut a 101 kiskutya, a Kis kedvencek titkos élete, illetve a Babe széria is. A mozi kialakítása 100 000 fontba, azaz olyan 36 millió forintba fájt, ami azért első hallásra elég durvának tűnik.


 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?