Karcsúbb pénztárcákhoz igazodik a Huawei Enjoy 9

Az Enjoy 9 kifejezetten fiatalos megjelenésű telefon, amely nem annyira tudásával, mint inkább a méretével igyekszik feltűnést kelteni.


Egyszerűen fiatalos

A készülék egy 6,26 hüvelykes (720×1520 képpontos) IPS LCD kijelzőt visel. A burkolat alatt a saját fejlesztésű Kirin helyett, Snapdragon 450 chipset dolgozik, ami mellé 3/4 GB RAM és 32/64 GB tároló jár. Utóbbi microSD kártya segítségével bővíthető, amihez szerencsére egyik SIM tálcát sem kell beáldozni.

A kellemesen visszafogott, csepp alakú szenzorszigeten 8 megapixeles (f/2.0) kamera kapott helyet, míg a hátoldalra 13 (f/1.8) és 2 (f/2.4) megapixeles páros került. A telefonra ujjlenyomat-szkenner nem került, így biometrikus azonosításra, kizárólag az előlapi kamera használható. Az Android 8.1 platformra húzott EMUI 8.2 rendszert futtató készülék energiaszükségletét 4000 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik kielégíteni. A fekete, türkiz, bíbor és piros színekben elérhető Huawei Enjoy 9 forgalmazása december 12-én kezdődik, de a fogyasztói ár egyelőre nem ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?