Január végén jön a bivalyerős Lenovo Z5 PRO GT

A Lenovo Z5 Pro GT az alapváltozathoz hasonlóan csúszkás kialakítású, azonban ennél sokkal érdekesebb, hogy ez az első Snapdragon 855 lapkakészlettel szerelt telefon.


Kedvező áron mérik…

A készülék előlapját teljes egészében a 6,4 hüvelykes Super AMOLED kijelző uralja, ami alá ujjlenyomat-érzékelőt építettek. A szétcsúsztatható kialakítás miatt a kijelző-test arány 95,06 százalék, tehát a hasznos felületből csak egészen keveset veszítünk. A csúcsra járatott lapkát dolgoztató készülék három változatban kerül a boltokba; a 6/128 GB, 8/256 GB és 12/512 GB kiszerelésű telefonokat nehéz lesz két vállra fektetni.

A képalkotók tekintetében a készülék a Z5 Pro örökségét hordozza, előre és hátra is dupla kamera került. Szétnyitás után 16 + 8 megapixeles egység bukkan elő, míg hátulra 16 + 24 megapixeles páros jutott. A dupla LED villanóval megtámogatott rendszer többek között panoráma és 4K felvételek készítésére is lehetőséget ad. Adatkommunikáció és felszereltség tekintetében sincs változás, ahogy az USB-C konnektoron keresztül etethető 3350 mAh kapacitású akkumulátor is maradt, ugyanakkor a készülék már Android Pie rendszer futtat, amire ZUI 10 kabátot húztak.

A január 24-én debütáló újdonság egészen barátságos áron szerezhető be, hiszen a legkisebb változatért 340 eurót, a középszintű kiszerelésért 440 eurót, míg a csúcsmodellért 560 eurót kér a gyártó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?