Az uleFONE rendületlen elszántsággal gyártja az elnyűhetetlennek szánt telefonokat, amelyek legújabb inkarnációja a szenzor-szigeteket is bevette. A trendi külső mellé persze továbbra is magas szintű védelem jár.

Divatos és bírja a gyűrődést

Az újdonság a gyártó második szenzorszigetes telefonja, azonban míg az előd (Armor 5) csupán IP68 minősítést kapott, ezúttal IP69K tanúsítvánnyal is rendelkezik az eszköz. Mindez azt jelenti, hogy a fokozott por, víz és ütésállóság mellett az extrém hőség, nagy hideg és a nyomás sem képes jelentős kárt tenni a készülékben. Az extra védelemnek persze ára is van, ami elsősorban a masszív burkolaton érhető tetten, valamint a nagyobb súlyban nyilvánul meg.

A telefon 6,2 hüvelykes FHD+ kijelzőt kapott, amit ötödik generációs Gorilla üveg igyekszik megóvni a sérülésektől. A teljesítményről MediaTek Helio P60 chipset gondoskodik, amihez 6 GB operatív memóriát rendeltek. Az adatokat 128 GB méretű belső tárolóra bízhatjuk, amely microSD kártya segítségével bővíthető. Az előlapon 13 megapixeles, 2D azonosításra is alkalmas kamera kapott helyet, míg hátul 21 + 13 megapixeles párossal lehet felvételeket készíteni. Az Android 8.1 rendszert futtató készülék működését 5000 mAh kapacitású telep biztosítja. Az uleFONE Armor 6 forgalmazása hamarosan kezdődik, egyelőre ismeretlen áron.