Kedvező áron kapható az új Xiaomi ultrabook

A Xiaomi újdonsága kompakt méretű masina, aminek burkolata alatt hetedik generációs processzor zakatol. Az ultrabook súlya alig haladja meg az egy kilogrammot, így a sokat utazók favoritja lehet.


Könnyedén veszi az akadályokat

Az új Mi Notebook Air 12,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amit egyetlen masszív zsanér rögzít. A fehér fénnyel megvilágított billentyűzet alatt, méretes érintőpad kapott helyet. A készülék gyomrában hetedik generációs Intel Core i5-7Y54 processzor lapít, ami mellé 4 / 8 GB operatív memóriát csomagoltak. Az adatok számára 256 GB-os SSD tárolót biztosít a gyártó.

Az akkumulátor mérete sajnos ismeretlen, de állítólag tizenegy órás üzemidőre lehet számítani. A telepet USB-C konnektoron keresztül lehet etetni. Jó hír, hogy a támogatott gyorstöltésnek köszönhetően mindössze harminc percbe kerül félig feltolni az aksit. A gép oldalára két USB 3.0 konnektor, HDMI port és jack csatlakozó került. A pehelykönnyű Mi Notebook Air (580 dollár) egyelőre csak Kínában kapható, de hamarosan a nemzetközi forgalmazás is elkezdődik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?