A ZOTAC PI225-GK jelzésű eszközére ultra-kompakt kialakítás, meglepően jó teljesítmény és rendkívül csendes működés jellemző.

A ZOTAC készített már néhány kifejezetten apró számítógépet, de ezúttal még önmagukat is felülmúlták. A P-sorozatot erősítő masina mindössze 95,4 x 63 x 8 mm kiterjedésű, így akár zsebben is kényelmesen szállítható. A gép burkolata alatt Intel N4000 processzor (1,10 GHz) dolgozik, míg a megjelenítésről Intel HD Graphics 600 vezérlő gondoskodik. A rendszert 4 GB (LPDDR4) memória támogatja, lokális adattárolásra pedig 32 GB eMMC fedélzeti tároló használható.

Az eszközre microSD-foglalat, dupla USB-C (3.1) konnektor került, valamint kapunk WiFi (802.11ac) és Bluetooth 5.0 modult. Az apróság microUSB interfészen keresztül jut energiához. Miután az eszközben nincsenek mozgó alkatrészek és a megfelelő üzemi hőmérsékletről is passzív hűtés gondoskodik, egészen zajtalan működésre lehet számítani. A ZOTAC ZBOX PI225-GK előtelepített Windows 10 (64 bit) rendszerrel kerül a boltokba.