A CinemaColor funkcióval és a Dell InfinityEdge kijelzővel szerelt monitor akár falon is elhelyezhető. Az ultravékony kivitel és szinte keret nélküli kialakítás miatt a készülék több monitoros rendszerek részeként is tökéletesen bevethető.

Egészen könnyű és kis helyen elfér

A DELL újdonsága 27 hüvelykes IPS LED panelt visel. A megjelenítő 2560 x 1440 (60Hz) maximális felbontásra képes, 16:9 képarányt és 178/178 fokos betekintési szöget kínál. Bár a készülék nem játékos monitor, ennek ellenére támogatja az AMD Freesync eljárást, 5 ms válaszidővel és 400 cd/m² tipikus fényerővel dolgozik. Újabb piros pont jár a magas színhűségért, ugyanis az sRGB színtér száz, míg a DCI-P3 kilencven százaléka került lefedésre, ami egy átlagos használatra szánt monitor esetében kifejezetten szép teljesítmény. A készülék megfelel a VESA Display HDR 600 szabványnak.

A monitor kiváló építési minőséggel rendelkezik. Az alumíniumból megformázott ház vastagsága nem haladja meg a 27,5 millimétert. Bár a talp első pillantásra vékonynak tűnhet, masszív és teherbíró megoldásról van szó, egyedül a korlátozott beállíthatóság róható fel hibaként. A készülék hátoldalán USB-C (Thunderbolt 3), két USB 3.0, HDMI 2.0 és analóg hang csatlakozók találhatók, érdekes módon a konnektorok hátrafelé néznek, de a gyártó szerint ez nem akadályozza a falon történő elhelyezést. A DELL 27 Ultrathin USB-C monitor hároméves Advanced Exchange Service garanciával kerül forgalomba.