Vegasba megy a kibővített LG XBOOM csapat

Az LG XBOOM modellek nagy teljesítménnyel és felhasználóbarát vezérléssel hívták fel magukra a figyelmet. A nyáron bemutatott termékvonal idén újabb tagokkal bővül.


Csúcs ez a parti…

Az XBOOM készülékek egyik jellemzője az erőteljes hangzás. A Meridian Audio közreműködésével fejlesztett termékcsalád gyakorlatilag minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó kisebb összejövetelről vagy komolyabb kerti mulatságról. Az LG Electronics a korábbi eszközök mellett újabb modelleket is bemutat Vegasban, amelyek között hordozható készülékek és egydobozos rendszerek is megtalálhatók.

Az egyik friss készülék a CL98 jelzésű modell, amely 3500W teljesítménnyel rendelkezik, s beépített DJ és karaoke szolgáltatásokat kínál. A különböző effekt funkciókkal könnyedén manipulálhatók a kedvenc slágerek, ráadásul a gyári készletek mellett, egy alkalmazás segítségével aktiválható csomag is megszerezhető. A beépített karaoke-funkció lehetővé teszi az éneksávok lehúzását, míg a hangulat fokozásához az egyedi módon szabályozható, programozható fények járulnak hozzá.

Szintén újdonság az OL100 típusjelzéssel ellátott, all-in-one egység. A praktikus görgőkkel és fogantyúval szerelt készülék 2000W teljesítményt kínál, így szabadtéren is bármikor bevethető. A berendezés vezeték nélkül képes kapcsolódni a forrásokhoz, így használatához egyetlen telefon is elég. Végezetül említést érdemelnek az XBOOM új hordozható apróságai (RK7 és RL4), amelyek kiváló (aptX HD) vezeték nélküli reprodukcióra képesek. A megújított Wireless Party Link technológiával több hangszóró is összefűzhető, így a készülékek nagyobb területet képesek lefedni. A modellek függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhetők, ütés és vízálló burkolattal rendelkeznek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?