Játékos fenevad az új Samsung Notebook Odyssey

A megújult Samsung Notebook Odyssey komolyan veszi a játékot. A prémium alapanyagokból épített gamer noteszgép csúcsteljesítményt és rengeteg hatékony funkciót kínál.


A Samsung gamer újdonsága 15,6 hüvelykes, Full HD kijelzőt visel, amit egyetlen masszív zsanér tart. A panel 144 Hz-es frissítési értékkel dolgozik, ami mellett az NVIDIA G-SYNC technológia szavatolja a zökkenőmentes játékélményt. A hűvös fém burkolat alatt, nyolcadik generációs Intel Core i7 processzor kapott helyet, míg a megjelenítésért GeForce RTX 2080 grafikus vezérlő felel. Az új NVIDIA Turing GPU architektúra és az RTX platform együttesen biztosítják a legjobb teljesítményt. A megfelelő üzemi hőmérsékletről átdolgozott légcsatornák, s vadonatúj hűtőrendszer gondoskodik.

A noteszgép természetesen számos, játékosoknak szánt exkluzív beállítást és funkciót is kínál. Több felhasználó esetén a beállítások, elkülönített profilokba menthetők. A Beast mód lehetőséget kínál a teljesítmény maximalizálására, míg a Black Equalizer a játékon belüli világítás módosítását teszi lehetővé. A dupla memóriahely és az extra SSD slot miatt a készülék egyszerűen bővíthető. A hangokat Dolby Atmos támogatású sztereó hangkeltők szólaltatják meg. A gépre USB-C, USB 3.0 (3x), HDMI és jack konnektorok kerültek. A Samsung Notebook Odyssey forgalmazása 2019 első negyedévében kezdődik, egyelőre ismeretlen áron.

A rossz hír pedig, hogy hazánban nem kerül hivatalos forgalmazásra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?