Két új Coolpix kamerát mutatott be a NIKON

A NIKON Coolpix fényképezők könnyű és egyszerűen használható gépek, amik még kedvezőtlen fényviszonyok között is megállják a helyüket.


A COOLPIX A1000 fényképező 16 megapixeles CMOS (1/2,3″) érzékelővel, 35x optikai zoommal, megújított elektronikus keresővel, valamint RAW rögzítési képességgel rendelkezik. A készülék könnyű felépítésű, optikai képstabilizátort, rekesz- és zársebesség előválasztást, teljes kézi üzemmódot és egyszerű zoomvezérlést kínál. A kamera UHD vagy FullHD felbontású videofelvételek rögzítésére is képes. A 3 hüvelykes LCD kijelző, szinte bármilyen irányba dönthető, ami megkönnyíti a kreatív munkát.

A B600 kamera 60x optikai zoomot, nagy méretű kijelzőt és masszív markolatot kapott. A 24–1440 mm-es gyújtótávolság a Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 2880 mm-re kiterjeszthető. A hátsó megvilágítású CMOS érzékelő és a rázkódáscsökkentés gyenge fényviszonyok között is kiváló felvételek készítését teszi lehetővé. A dedikált gomb segítségével egyszerűen készíthetők Full HD videók, sztereó hanggal. A 3 hüvelykes LCD képernyőt tükröződést gátló bevonattal látták el, így könnyítve meg a képek komponálását. A SnapBridge segítségével a legjobb felvételek egyszerűen oszthatók meg.

A NIKON Coolpix A1000 kamera előre láthatóan 535 dolláros áron debütál, míg a NIKON Coolpix B600 gépért 425 dollárt kell majd fizetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?