A Philips SuperWide 499P9H kijelző két monitort képes helyettesíteni, így ideális választás lehet nagy felületet igénylő vagy osztott képernyős feladatok elvégzéséhez.

A monitor 49 hüvelykes, hajlított (1800R) VA-LCD panelt kapott, amely 32:9-es képarányt és Dual Quad HD (5120 x 1440) felbontást kínál. A készülék támogatja az Adaptive-Sync technológiát, 5 ms válaszidővel dolgozik, így akár játékos monitorként is bevethető. A VESA HDR tanúsítványt birtokló újdonság valósághű látványt nyújt, ami mellé remek kontraszt és kimagasló fényerő társul. A készülék megkapta a gyártóra jellemző szemkímélő technológiákat (Low Blue és FlickerFree), így a hosszabb távú használat kevésbé megterhelő.

A MultiClient üzemmód lehetővé teszi, hogy egy monitor-billentyűzet-egér beállítással két számítógépet használjunk, egyetlen mozdulattal váltva a források között. A monitorra Windows Hello támogatást kínáló, felugró webkamera került ami csak szükség esetén jelenik meg. A forgatható, dönthető és magasságában állítható állványra beépített USB-C dokkoló került, ami RJ45 csatlakozó, DisplayPort 1.4 és két HDMI 2.0b jelentik a kínálatot. A Philips újdonsága március elején debütál, előre láthatóan 1200 dollárt kell majd érte fizetni.