Az LG 4K felbontást támogató újdonsága a gyártó középkategóriás kínálatát erősíti. A monitor klasszikus felépítésű, hagyományos képarányt kínál és különösebb extrák nélkül igyekszik kitűnni a tömegből.

Az 32UL750-W jelzést viselő monitor 31,5 hüvelykes, 3840×2160 képpont felbontást támogató kijelzőt dolgoztat. A csillogást gátló bevonattal ellátott panel a DCI-P3 színtér kilencvenöt százalékát fedi le és 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes. A készülék támogatja a HDR10 tartalmakat, DisplayHDR-600 tanúsítvánnyal rendelkezik és alkalmazza az AMD FreeSync technológiát. A kijelző nagy betekintési szöget, 400 cd/m² csúcs fényerőt és 3000:1 kontrasztarányt kínál. A játékosokat a késleltetést javító Dynamic Action Sync, valamint a sötét képrészek kiemelését végző Black Stabilizer funkciók várják.

A panelt egyetlen íves talpban végződő, masszív Edge-ArcLine állvány tartja. A hátoldalon két HDMI 2.0a konnektornak, DisplayPort 1.2, USB 3.0, USB-C csatlakozónak, valamint egy 3.5 mm-es aljzatnak jutott hely. A beépített hangszórók 5W teljesítményt kínálnak, de természetesen külső hangeszközök társítására is lehetőség van. A készülék beállítását az OSD funkció könnyíti meg, de osztott képernyős üzemmódot is kapunk. Az LG 32UL750-W monitor forgalmazása előre láthatóan márciusban kezdődik, 750 dollárt kell érte a kasszánál hagyni.