Felugró kamerát visel a VIVO V15 Pro

A VIVO újdonsága különösebb felhajtás nélkül érkezett meg, pedig a felső-középkategóriát erősítő készüléknek, semmi oka nincs a szerénykedésre.


A VIVO V15 Pro telefon 6,39 hüvelykes, FHD+ felbontást kínáló Super AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amit egészen vékony szegély határol. A kifejezetten kedvező képernyő-test arányt a szenzorsziget és kameralyuk mentes kialakítás szavatolja. A 32 megapixeles előlapi egység a Vivo NEX öröksége, ugyanis a kamera csak akkor kerül elő, ha valóban szükség van rá. Az ún. micro-stepping motor a másodperc tört része alatt ugrasztja aki a nyulat… illetve a szenzort a helyéről. A tetszetősen textúrázott hátlapon három kamera is található. A műsort egy 48 megapixeles egység vezényli, amihez egy 8 megapixeles széles látószögű, valamint egy 5 megapixeles, mélységet érzékelő kamerát választottak társnak.

A készülék gyomrában Snapdragon 675 lapka teljesít szolgálatot, 6 GB operatív memória és 128 GB tároló mellett. Utóbbi microSD kártya használatával duplázható meg. A telefon két SIM kártya fogadására és kezelésére képes, természetesen van WiFi, Bluetooth és helymeghatározó (GPS, GLONASS, Beidu) rendszerek. Az adatok biztonságáról kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-szkenner gondoskodik. A Funtouch OS 9 (módosított Android 9) rendszert futtató készülékbe 3700 mAh kapacitású akkumulátor került, ami támogatja a gyorsabb töltést, bár csak USB 2.0 konnektoron keresztül. A VIVO V15 Pro (400 dollár) pályafutását Indiában kezdi meg, arról egyelőre nincs hír, hogy máshol is lehet-e majd kapni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?