Ötödikbe kapcsolt az LG V50 ThinQ

Az LG V50 ThinQ telefon a vállalat első 5G hálózatokat is kezelő modellje. A gyártó külön hangsúlyozta, hogy ezúttal nem egy teljesen új készülék, hanem egy bevált alapokra építkező referencia eszköz fejlesztése volt a cél.

Kapcsold az ötödik sebességet

A telefont 6,4 hüvelykes QHD+ felbontást kínáló, OLED FullVision kijelzővel szerelték, amely kontrasztos és élethű megjelenítésre képes. A burkolat alatt Snapdragon 855 lapka található, míg az adatkommunikációs feladatokat Snapdragon X50 5G modemre bízták. Az eszközt egyetlen változatban gyártják majd, ennek megfelelően mindenkinek 6 GB operatív memóriával és 128 GB tárolóval kell beérnie. A megfelelő üzemi hőmérsékletről hőkamrás rendszer gondoskodik, ennek feladata lesz a modem által termelt hőmennyiség semlegesítése.


A kijelző felett található szenzorszigeten, egy 8 (f/1.9) és 5 megapixeles (f/2.2) páros osztozik, míg a túloldalra 16 megapixeles (f/1.6) szuper széles, 12 megapixeles (f/1.5) standard látószögű, valamint ugyanilyen felbontású telefotós egység került. Bár a feldolgozásért felelős DAC a régi maradt a hangélményen sikerült kicsit csiszolni, ugyanis már sztereó hangkeltők közvetítik a talpalávalót. Maradt továbbá a DTS: X és 3D Surround támogatás, ami füleseken keresztül teljesedik ki igazán.

Egy kis plusz…

A készülékhez elérhető, egy Dual Screen elnevezésű opcionális kiegészítő. A Full HD+ felbontással dolgozó, 6,2 hüvelykes OLED panel felcsatolásával megduplázható a hasznos kijelzőfelület, mindez multitasking feladatoknál jöhet jól vagy játékvezérlőként vethető be. A megoldás egyetlen hátránya, hogy önálló teleppel nem rendelkezik, így az extra kijelző is a telefon (4000 mAh) akkumulátorát terheli. Az LG V50 ThinQ ára és várható felbukkanása egyelőre nem ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?