Az Energizer eszközöket gyártó Avenir Telecom, egy 18.000 mAh kapacitású akkumulátort gyömöszölt a Power Max P18K Pop okostelefon gyomrába. A méretes energiatároló előnyét nem kell ecsetelni, ugyanakkor a készülék utaztatása zsebben nem lehet túl kényelmes.

Elefánt a porcelánboltban

A P18K Pop 18 mm vastag, azaz hozzávetőleg háromszor beleférne egy hagyományos méretű telefon. A masszív akkumulátor USB-C konnektoron keresztül tölthető, nagyjából nyolc óra alatt van a csúcson. Egy etetés kilencven órányi hívást, két napos filmezést tesz lehetővé és ötven napos készenléti időt szavatol. A készülék tartalékait természetesen más eszközökkel is meg lehet osztani.

A vaskos szörnyeteg 6,2 hüvelykes (1080×2280) IPS kijelzőt visel, ami az egész előlapot uralja. A gépházban Mediatek Helio P70 lapkának, 6 GB operatív memóriának és 128 GB belső tárolónak szorítottak helyet. A telefon összesen öt kamerával rendelkezik, amiből kettőt (16 + 2 megapixeles) egy felnyíló panelen helyeztek el, míg hármat (12 + 5 + 2 megapixeles) a hátoldalra pakoltak. Az Android Pie operációs rendszert futtató eszközbe FM rádiót is raktak, ugyanakkor 3,5 mm-es konnektornak valamiért már nem jutott hely. Az Energizer középkategóriás monstrumát ősszel kezdik forgalmazni, 600 eurót kérnek el érte.