A dinamika itt is hiányzik

Kezünkbe került egy Honor 10 Lite, viszonylag újnak számító, kedvező árú okostelefon, és gyorsan csináltunk vele egy pár fotót, hogy megnézzük, hogy hogyan teljesít a kamerája.
Derüljön ki végre az igazság! Aki szeret fényképezni a mobiljával az jól jár egy ilyen készülékkel?

A termék egyik nagy ígérete a gyártó szerint a 24 megapixeles szelfikamera, amit kiegészítettek szemcsillantó meg arckeskenyítő effektekkel, meg egy csomó hasonlóan debilül hangzó funkcióval. Megmondjuk őszintén, ezt most nem próbáltuk ki: A szelfizésnek nem vagyunk nagy hívei, nagyon kevés időnk volt a telefonra, inkább a “rendes” fotózásra szolgáló hátlapi kamerát nyüstöltük.

Hátra egy duplaobjektíves rendszer került (F/1.8 + F/2.4 rekeszértékű kamerákkal), ami papíron lehetővé tette a bokeh (portré) képek elkészítését is, valamint a Honor azt ígérte, hogy a cucc sötétben is pazar képeket készít.

A múltkor egy Huawei P20 Pro telefonnal csináltunk hasonlót, és most is egy galériába pakoltuk a képeket. Itt jobbra-balra lehet lapozgatni köztük,és kattintásra “megnőnek”. Azt javasoljuk, hogy mindenki saját maga döntse el, hogy mi is a véleménye, mi arra jutottunk, hogy napfényben lehet vele épkézláb képeket lőni, viszont sötétben tragikus, és a bokeh mód is elég béna.