A OnLeaks és CashKaro jóvoltából napvilágra került tervek alapján újabb kamerákat halmozó készülék várható. A kiszivárgott képek arról árulkodnak, hogy a Motorola is a több lencsés rendszerekben látja a jövőt.

Az uralkodó trendnek megfelelően egyre több kamera kerül a telefonokra. Az objektívek elhelyezésére több módszer is létezik, ezek közül a vertikálisan elhelyezett, vagy szigetre száműzött változatok a legnépszerűbbek. Az egyelőre ismeretlen Motorola modell esetében a gyártó szemmel láthatóan a második megoldás mellett szavazott. A lencsék alá, ráadásul egy markáns logó is került, amely egyes források szerint a biometrikus azonosítót rejtheti… bár mások kijelzőbe ágyazott olvasót emlegetnek. A főkamera várhatóan 48 megapixeles egység lesz, de ezt még érdemes kicsit óvatosan kezelni.

A Motorola újdonságáról túl sok információ nem derült ki, de azért néhány apróságról már beszámolhatunk. A telefon 6,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amiből csupán egy diszkrét szenzorsziget szakít ki egy darabkát. Az anyagok alapján a készükről nem hagyták le a jack csatlakozót sem. Az egyelőre ismeretlen méretű akkumulátor USB-C konnektoron keresztül tölthető, ugyanakkor továbbra is nagy kérdés, milyen hardvert csomagolnak majd a tetszetős ruhába.