A Lenovo újdonsága az ígéretes, ám alaposan túlárazott K6 telefon utódja. A K6 Enjoy nagyobb kijelzővel, trendi külsővel és korrekt hardverrel indul csatába a középkategórián belül.

A telefon egy 6,22 hüvelykes, csepp formájú szenzorszigettel rendelkező IPS panelt dolgoztat. A kijelző 1520 x 720 képpontos felbontást kínál. A kompozit burkolat alatt Helio P22 chipset lapul, ami mellé 4 GB operatív memóriát, valamint 64/128 GB fedélzeti tárolót csomagoltak. A belső tárhely az egyik SIM kártya rovására bővíthető.

A csepp-szigeteken 8 megapixeles kamera uralkodik, míg hátulra tripla rendszer került. A bal felső sarokba száműzve 12 megapixeles (PDAF) főkamera, 8 megapixeles telefotó egység és 5 megapixeles mélységérzékelő található. A K6 Enjoy esetében sztereó hangkeltőkről szó nincs, ugyanakkor klasszikus jack konnektor van és a 3300 mAh kapacitású akkumulátor is USB-C csatlakozón keresztül tölthető. Az Android Pie rendszert futtató készülék fekete és kék színekben érhető el, mintegy 190 eurós vételáron.