Az LG újdonságai Nano IPS kijelzővel rendelkeznek, így rendkívül széles színtartomány megjelenítésére képesek. A készülékek elsősorban fotósok, vágók és grafikusok számára kínálnak előnyöket.

Az LG 32UL950 monitor 32 hüvelykes, UHD 4K felbontású Nano IPS panelt kapott, amely 98 százalékos DCI-P3, illetve 135 százalékos sRGB színtér lefedettséget kínál és széles betekintési szög esetén sem torzítja a színeket. A készülék a HDR tartalmak tökéletes megjelenítésére képes, amire a VESA Display HDR600 minősítés a garancia. A kijelzőbe épített Thunderbolt 3 csatlakozó kivételesen gyors (40 Gb/s) adatátviteli sebességet szavatol és MacBook számítógépekkel is kompatibilis . A modell extrája a láncba kapcsolás lehetősége, egyszerre két 4K monitor és egy laptop összefűzésére van lehetőség. A megoldásnak köszönhetően professzionális, kétmonitoros munkaállomás hozható létre gyors adatátvitellel és tökéletes felbontással. A kábelen keresztül a laptop töltésére (60 W) is lehetőség van.

Kifejezetten grafikai munkákhoz készült az LG 34WK95U típusjelzésű monitora, amely a TIPA (Technical Image Press Association) „Legjobb monitor fotósoknak” nemzetközi díjának büszke tulajdonosa. A 34 hüvelykes kijelző UltraWide (21:9) kialakítású, így a felhasználók a 4K helyett 5K2K felbontást kapnak és nagyobb munkafelületen dolgozhatnak a hagyományos UHD kijelzőkhöz képest. A 34 hüvelykes monitor természetesen Nano IPS panelt dolgoztat, ami színpontos megjelenítést, kiváló kontrasztot és fényerőt garantál. A készülék kikapcsolt állapotban is megragadja a figyelmet, köszönhetően ArcLine talpnak és a szinte káva nélküli kialakításnak.

A társaság újdonságai közül a 49 hüvelykes UltraWide Dual QHD (5120×1440 képpont) felbontású LG 49WL95C monitor a legizgalmasabb, amely a gyártó eddigi legszélesebb megjelenítője. A 32:9 képarányú ívelt kijelző két, egyenként 27 hüvelykes QHD képernyőnek felel meg, kiváló képminőséget biztosít minden munkafolyamathoz. A készülék extrái közé tartozik a Picture-by-Picture (PBP) üzemmód, amely a több forrásból származó tartalmakat optimálisan rendezi el a képernyőn. A monitor támogatja a HDR10 formátumot, míg az USB-C portokon keresztül egyszerre továbbíthatók az adatok és tölthetők a különböző eszközök. A kijelző az íves kialakítás miatt kifejezetten ajánlott videók/filmek megtekintéséhez.

Az LG a játékosokról sem feledkezett meg, azok igényeihez igazította a 34GK950G jelzésű monitort. A 34 hüvelykes, QHD (3840×1600 képpont) felbontású készülék a többi újdonsághoz hasonlóan Nano IPS panelt kapott, amely G-SYNC technológiával és 120 Hz képfrissítési rátával biztosítja a folyamatos játékélményt. A monitor a DCI-P3 színtér 98 százalékát képes megjeleníteni. A játékosok választhatnak az FPS, RTS és hagyományos játékmódok közül, de egyéni igényeknek megfelelő kalibrációra is lehetőség van. A 21:9 képarányt kínáló, hozzávetőleg kávamentes ívelt képernyő, valamint az eszköz hátuljára szerelt hangulatvilágítás nagyban hozzájárul a nagyszerű felhasználói élményhez.