Látott már a világ néhány furcsa dolgot, de ez a pénztárca előkelő helyet foglal el az egyszerre bizarr, mégis érdekes dolgok kategóriájában. 

Az internet nem csupán azért nagyszerű dolog, mert mióta szélesebb körben elterjedt, azóta mindenki tudja, hogy semmi értelme Oroszországban megpróbálni normálisan autózni, hanem azért is, mert segítségével rengeteg olyan dolgot láthatunk, amit amúgy sosem vennénk észre. Példának okáért itt ez a pénztárca, amit egy japán művész hozott létre, és elsőre nem is tudjuk, hogy hidegrázással távolodjunk tőle, vagy nyissuk a saját bukszánkat, és azonnal vegyünk belőle egyet.

View this post on Instagram

人肉小銭入れ作りました

A post shared by doooo (@doooo_cds) on

Ahogy fentebb is láthatjuk, elég fura ez az egész dolog, de meg kell hagyni, szerfelett ügyes munka, azon pedig senki nem lepődik meg, hogy mindez egy japán mesterember munkája, aki egyébként nem most először hoz létre bizarr dolgokat, hiszen korábban már mutatott be hasonló furcsaságokat.

View this post on Instagram

Friends

A post shared by doooo (@doooo_cds) on

Aki esetleg tényleg elgondolkodott azon, hogy venne egy ilyen pénztárcát, azt sajnos el kell keserítenünk, ugyanis a termékből ezen az egy darabon kívül nem készül több, és gazdája nem is tervezi, hogy bármikor is piacra vonulna vele.

ForrásTecheblog