A Star Wars játékgép, amire azonnal nyílik a pénztárca

Mond valamit az a név, hogy Atari? Ha igen, és lelkesen csillant fel a szemed a hallatán, akkor már most kezdj el takarékoskodni! 

Létezik egy Arcade1Up nevű vállalkozás, akik elég ismertek a játékgépek frontján, és szerencsére nem gyümölcsös pénznyelőben utaznak, hanem videojátékokban. Legújabb alkotásuk a Star Wars univerzumot kelti életre, méghozzá egészen megdöbbentő formában azért, mert mer régi lenni. Ez a miniatűr Atari Star Wars masina ugyanis az egyetlen olyan otthoni gép lesz, mely az eredeti árkád szoftvert, és X-Wing kontrollert tartalmazza, ami elég nagy szó.


Mindez azt jelenti, hogy az első trilógia mindhárom részét autentikus keretek között kapja meg a közönség. A szerkezet 500 dollárba kerül majd, ami az Arcade1Up felhozatalában a legdrágább, ám – ahogy a külföldi sajtóban olvasható – már maga a kontroller több száz dollár, vagy akár ezer is, szóval az ötszáz igazából olyan, hogy azzal a vásárlók lopnak a gyártótól. Imígyen hát, ha valaki vesz majd egy ilyet, kötelessége rosszul éreznie magát, miközben jól szórakozik.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?