Európába érkezett a Xiaomi Mi A3 telefon

A Xiaomi Mi A3 gyakorlatilag a Kínában már bemutatott Xiaomi CC9e telefon globális piacra szánt változata. A készülék egy megállapodás értelmében tiszta (MIUI 10 mentes) Android One rendszert futtat.


A régi/új készülék 6 hüvelykes, HD+ felbontású OLED kijelzőt visel, amibe egy csepp alakú kamerasziget lóg bele. A Gorilla üveggel védett panelbe ujjlenyomat-olvasó is került. A motorháztető alatt, egy nyolcmagos Snapdragon 665 SoC dolgozik, ami mellé 4 GB operatív memóriát és bővíthető 64/128 GB méretű tárolót pakoltak. A készüléket 4030 mAh kapacitású akkumulátor tartja életben, ezen kívül jó hír, hogy a gyors töltés (18W) is támogatott.

A gyártó ezúttal is nagy hangsúlyt helyezett a képalkotásra, előre 32 megapixeles kamera került, míg hátul tripla rendszer kelleti magát. A főkamera egy 48 megapixeles (f/1.8) Sony gyártmány, ami mellett 8 megapixeles (f/2.2) ultraszéles, valamint 2 megapixeles mélységet érzékelő egység teljesít szolgálatot. A telefonon az USB-C konnektor mellett, egy klasszikus jack csatlakozó is helyet kapott, hogy a régi iskola kedvelői is kapjanak valamit. A Xiaomi Mi A3 telefon előre láthatóan 249 eurós (64 GB) és 279 eurós (128 GB) árcédulával kerülhet forgalomba.

Képek: Mi Global

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?