Itt a kétrészes, mechanikus billentyűzet játékosoknak

A Freestyle Edge RGB kifejezetten játékosoknak szánt, szétválasztható mechanikus billentyűzet, amit profi játékosok iránymutatása alapján terveztek.


A Kinesis Gaming talán kevésbé ismert név a játékos perifériák világában, ami nem véletlen, mert a társaság egyelőre csak szűkre szabott portfólióval rendelkezik. A Freestyle Edge RGB (220 dollár) elnevezésű modelljük, egy arányosan kettéosztott billentyűzet, amelynek darabjai között, egy hozzávetőleg húsz centis zsinór jelenti az összeköttetést. A kábel biztosította határokon belül a két modul tetszőleges szögben helyezhető el, így biztosítva a kényelmes használatot. A csuklókra nehezedő nyomás enyhítéséről párnázott támaszték gondoskodik, míg a feleslegesnek ítélt kábel elrejtésére, egy rejtett rekeszt kapunk.

A mechanikus billentyűzet Cherry MX Red, Blue és Brown kapcsolókkal is megvásárolható, így mindenki kiválaszthatja a személyes kedvencét. A bal szélen elhelyezett makró billentyűk a SmartSet szoftverrel programozhatók, a beállítások tárolására 4 MB fedélzeti memória szolgál. Az újdonság többek között teljes NKRO és anti-ghosting támogatást élvez, illetve 1 ms válaszidővel rendelkezik. Ahogy az eszköz elnevezése is árulkodik az RGB fények alkalmazása sem maradt ki, amelyek teljesen szabadon módosíthatók. A billentyűzetre két év garanciát vállal a gyártó.

Képek: Kinesis Gaming

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?