FOREO LUNA mini 3: itt a beauty-technológia legújabb dobása

A FOREO alapítója és vezérigazgatója, Filip Sedic mutatta be a bőrápolás történetének legnagyobb újdonságát, LUNA mini 3-at a cég központjában, Stockholmban. Az úttörő technológiáiról és 21. századi megoldásairól ismert FOREO mögött négy éves fejlesztési munka áll; ennek köszönhetően már most 3 millió előjegyzés érkezett az új szilikonos arctisztító- és masszázs készülékre.

A LUNA mini 3 hamarosan 77 országban lesz elérhető és az előrejelzések szerint a FOREO történetének legnagyobb dobása lesz.


Filip Sedic, a FOREO alapítója és vezérigazgatója szerint a mostani bevezetés egy meghatározó mérföldkő az ikonikus LUNA termékcsalád életében, amely a bőr-technológia kifejezést feltette a beauty térképre. “A LUNA arctisztítók teljes mértékben átalakították a bőrápolási trendeket a 2013-as megjelenésük óta. Ma egy új időszámítás kezdődik, amely különleges nap a FOREO életében. A LUNA mini 3 a legjobb LUNA arctisztító, amiben a legnagyszerűbb technológiai fejlesztéseket vittük véghez, s amely méltó utódja lesz a legnépszerűbb termékünknek, a LUNA mini 2-nek.” – tette hozzá Filip Sedic.

A LUNA mini 3 az ikonikus, 20 millió eladással büszkélkedő LUNA termékcsalád legújabb tagja, és a best-seller, LUNA mini 2 utódja.  Annyira, hogy a Financial Times riportja szerint Kínában a LUNA mini 2 a Tmall’s Shopping Wishlist dobogós helyezettje volt, egyedül az iPhone 8 tudta csak megelőzni.

A készüléket övező hype nem véletlen, hiszen a LUNA mini 3-at olyan technológia újdonságok jellemzik, mint az app vezérelt ‘Find my LUNA’, vagy 30 másodperces ‘glow boost’ funkciók; az utóbbi egy fél perces, szuper kompakt kezelést kínál. A készülékben emellett a LUNA termékcsalád összes jól ismert tulajdonsága is fellelhető; mint az okos svéd design, a higiénikus szilikon kefék, állítható intenzitás, vagy az egy töltéssel elérhető rendkívül hosszú használati idő (akár 650 használat).

Az új LUNA mini 3 a márka jól ismert színeiben 2019 szeptemberétől lesz elérhető világszerte.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?