A hongkongi COOSNO úgy érezte, itt az ideje elkészíteni egy olyan multifunkciós asztalt, aminek bármely házibuliban nagy hasznát lehet venni.

A szóban forgó bútordarab nem csupán hagyományos tárolásra alkalmas, ugyanis beépített hűtővel és vezetékmentes (Bluetooth) hangszórókkal is rendelkezik. A hozzávetőleg fél méter magas és hetven centi átmérőjű asztalka teteje edzett üvegből készült és programozható LED világítást kapott. Van egy rekeszes fiók a fülhallgatók vagy apróbb holmik tárolására, illetve ide kerültek a vezetékes kapcsolatokat biztosító konnektorok. Az asztalon USB töltőport is található, de az üveglap megfelelő részén elhelyezve a kompatibilis eszközök vezeték nélküli etetése is megoldott.

A bútordarab gyomra sem maradt kihasználatlan, ugyanis ott kapott helyet egy hűtőszekrény, amely a jó hangulatot biztosító italokat fogadja. A rendszer összedolgozik a Google Assistant technológiával, így az asztalka (egy dedikált iOS/Android alkalmazást közbeszúrva) hangutasításokkal is vezérelhető. A picit futurisztikus asztal kiszállítása előre láthatóan jövő év elején kezdődhet, de a türelmetlenek az IndieGoGo oldalán (kedvezményesen) máris előrendelhetik a hiánypótló darabot.

Képek: COOSNO, IndieGoGo