Még kaphatók kedvezményes belépők Európa legnagyobb tech kiállítására!

2019 szeptember 6. és szeptember 11. között kerül sor a technológiai szektor egyik legfontosabb éves szakkiállítására. A berlini IFA a szórakoztatóelektronikai-, telekommunikációs-, háztartási gép- és IT- mellett a gépjármű ipar fontos és jelentős szereplőinek seregszemléje. A német főváros szívében óriási területen zajló rendezvény minden évben, így idén is kiemelt fontossággal bír a szakmai látogatók számára.

Ők azok, akik azért látogatnak ki az expóra, hogy ott megerősítsék már meglévő partnerségeiket, vagy új kapcsolatokat építsenek, szerződéseket kössenek, megállapodásokat írjanak alá. Emellett szemezgethetnek az új termékek és technológiák között és megnézhetik azokat az eszközöket, megoldásokat, amelyek a közelgő karácsonyi szezonban, illetve a jövő évben komoly szerepet játszhatnak. Éppen ezért az ilyen területen tevékenykedő, hazai nagy- kis- és középvállalkozások munkatársainak számára is érdekes, gazdaságilag gyümölcsöző lehet a rendezvény.


Ebben nyújt segítséget az IFA kiállítás hivatalos magyarországi képviselete, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A szervezeten keresztül ugyanis 2019 augusztus 31-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg a szakmai belépők a jegyrendelés weboldalán keresztül. Az idei évben ráadásul olyan kiegészítő eseményekre is sor kerül, mint az IFA+ Summit (2019. szeptember 8-9.) és a Shift Automative (2019. szeptember 10-11.), melyek kizárólag a szakmai közönség számára elérhetők – és amelyekre most még szintén kedvezményes áron válthatók belépők.

IFA Gala 2018 – Miss IFA

Az IFA

Hagyományosan az ősz első napjaiban rendezik meg a világ egyik legfontosabb technológiai témájú kiállítását, az IFA-t Németország fővárosában. A berlini vásárt először 1924-ben rendezték meg, akkor még Berlin Radio Show néven, ma pedig már több, mint 160 000 négyzetméteres területén gyakorlatilag minden olyan iparág képviselteti magát, amely árammal működő termékekre épül. Az 1 800-nál is több kiállító között a háztartási elektronikai szektor épp úgy jelen van, mint a szórakoztatóelektronika, telekommunikáció, robotika, a játékos univerzum, vagy épp a járművek.

A rendezvényen hagyományosan képviseltetik magukat a világ legnagyobb konszernjei épp úgy, mint a feltörekvő cégek, azaz Berlinben majdnem mindenki tiszteletét teszi, aki ezen a területen kíván érvényesülni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?