Régi hardverre húzott új ruhát az LG

Az LG K30 (2019) telefon a gyártó belépő szintű kínálatát hivatott erősíteni. A Koreában (X2 néven) leleplezett készülék a jellemzők alapján csak kisebb módosításokon esett át, ami nem túl biztató a konkurencia ismeretében.

A frissített modell 5,45 hüvelykes, HD+ felbontású FullView kijelzőt kapott, gyakorlatilag ez a legmarkánsabb változtatás a tavalyi készülékhez képest. A kijelző felett 5 megapixeles kamera kapott helyet, míg hátulra 13 megapixeles képalkotó került. A burkolat alatt, egy lassan harmadik évét taposó Snapdragon 425 lapka dolgozik, mindössze 2 GB operatív memória társaságában.


Az adatok számára microSD kártyával bővíthető, 32 GB tárhelyet biztosít a gyártó. A ház megkapta a MIL-STD-810G tanúsítványt, pozitívum a Bluetooth 5.0 és NFC technológiák támogatása. Az Android Pie rendszert futtató készüléket 3000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelték. Oh Sheung-jin, az LG Electronics mobil üzletágának marketing igazgatója szerint „a telefont az árérzékeny, alapvető funkciókat kereső felhasználók számára készítették”, de ebben a kategóriában (nagyjából 50.000 forintba kerül majd) ennél sokkal jobb ajánlatokat is találni.

Képek: LG Korea

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?