Igaz, mire megérkezik, vége a nyárnak, de egy napszemüveg ősszel is trendi, főleg akkor, ha igazából egy kütyüvel állunk szemben. 

A Snap hivatalosan is bemutatta a Spectacles 3 névre keresztelt okuláréját, ami nem csupán annyit tesz, hogy védi szemünket az erős sugaraktól, hanem HD-kamerákkal videót rögzít, sőt, képes 3D-s effektekre is. Az ősszel érkező napszemüveg Snapchatre optimalizált (hiszen az ő terméke) képessége HD-ben továbbítja a Memories szekcióba a rögzített felvételeket, melyekre akár csillagesőt vagy madarakat is varázsolhatunk.

Kétféle kivitelben lesz majd elérhető, így választhatjuk a karbon verziót, mely félig matt felületű fekete, benne magasfényű részletekkel, illetve jön a mineral, mely aranyszínű keretet és élénkebb árnyalatokat jelent. A Spectacles 3 acélkeretbe fogott kerek lencsékkel rendelkezik, és akár egyperces videókat is képes felvenni, míg a hangot a négymikrofonos rendszer rögzíti, elég jó minőségben. Látható, hogy nem csupán egy egyszerű napszemüveg, hanem sokkal több annál, így az ára is ehhez igazodik, mivel 380 dollárért (közel 110.000 forint) rendelhető elő.

Címkép: Techeblog