Cuki kis godzillák árasztják el a Youtube-ot

Ismert mondás, hogy az internet, és főleg a YouTube leginkább azóta érdekes hely, mióta az orosz polgárok között széles körben elterjedt a videorögzítés. Most azonban valami más jön. 

A filmekből nagyon jól tudjuk, hogy a godzilla olyan, mint a medve, tehát egyáltalán nem játék, hiszen egy óvatlan mozdulatával felhőkarcolók tucatjait képes romba dönteni. Ám ezeket a rendkívül kártékony jószágokat is anya szülte, ami azt jelenti, hogy egykor bizonyára voltak kicsik és édesek. Arról, hogy ez valóban így van a YouTube megfelelő csatornájára kattintva mi magunk is meggyőződhetünk, méghozzá a Gojiban nevet viselő websorozat jóvoltából.


Ebben látható Godzilla Junior és Minilla, akiket egy színtársulat mozgat, hiszen nem animációs sorozatról, hanem hagyományos bábozásról van szó. Az első részben Godzilla tanítja Godzilla Juniort és Minillát arra, miként használják ki szörny jellegükből adódó képességeiket, mint amilyen az üvöltözés és a lángoló lehelet. Arra azért mindenki készüljön fel, hogy az európai szemnek olykor kissé fura japán művészet ebben az alkotásban is fellelhető.

Címkép: OpenClipart-Vectors, Pixabay

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?