Jövőre érkezik a Mátrix 4, és benne Keanu Reeves

A sokak számára kultikusnak számító Mátrix sorozat harmadik része 15 évvel ezelőtt jelent meg, ám 2020-ban beülhetünk a negyedik részre is. 

Immár hivatalos, hogy egy új Mátrix filmmel gazdagodunk a következő évben, melyben nem csupán Keanu Reeves, de Carrie-Ann Moss is felbukkan majd, hogy újra Neo és Trinity bőrébe bújjanak. A jelenlegi információk szerint úgy tudni, hogy a Wachowski tesók közül ezúttal csupán Lana működik közre a forgatókönyv elkészítésében. Mellette Aleksandar Hemon, illetve David Mitchell felelősek a sztori alakításáért, míg producerként Grant Hill nevét olvashatjuk majd a stáblistában.


Kép: Polygon

Minden egyéb részlet homályban maradt, ám az biztos, hogy a Warner Bros. Pictures Group elnöke, Toby Emmerich rendkívül izgatott. Úgy fogalmazott, hogy mindenki nagyon várja Lana oldalán az ismételt Mátrixba lépést. Szerinte Lana egy igazi látnok, aki nagyon eredeti és kreatív filmes. Annyi mindenesetre biztos, hogy a jelenleg trilógiakén létező Mátrix-sorozat mind témájában, mind képi megoldások terén igen eredeti, de az is igaz, hogy nem feltétlen való mindenkinek.

Címkép: Pedestrian 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?