Legalább 3 évig frissül majd a OnePlus TV

Ebben a hónapban debütál a OnePlus TV, igaz, elsőként csak Indiában. Több évnyi fejlesztés után érkeztünk el ide, és természetesen egyre több minden derül ki az új eszközről.

Nemrég maga Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője árulta el, hogy a tévé legalább három évig kapja majd az Android TV-s szoftverfrissítéseket. Ez ráadásul az első alkalom, hogy egy androidos tévé gyártója nyilvánosan elkötelezi magát effajta frissítési időkeret mellett.


Aki úgy gondolja, hogy az androidos mobilok frissítés egyenlő a káosszal, annak érdemes tudnia, hogy az androidos tévék világában a helyzet még rosszabb. A frissítések megjelenése nem egységes, sokszor elmarad, ahogyan a hibákat is csak sokára vagy sosem javítják, és a teljesítménnyel is akadnak gondok. Éppen emiatt nagy dolog az, hogy a OnePlus mit ígért meg nemrég. Valószínűleg sokan értékelik majd az új tévé kiválasztásakor mindent, feltéve, hogy a OnePlus TV és az 55 hüvelykes QLED-kijelzője idővel tényleg eljut majd más régiókba is.

Fotó: OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?