A Lenovo szeretné, ha még okosabbak lenne az otthonunk

Ehhez pedig a Lenovo központként funkcionáló táblagépet, és kiterjesztett valóságot ad. 

Méretes listát lehetne írni arról, hogy a Lenovo milyen újdonságokkal készül meglepni a nagyérdeműt az idei IFA-n, ám a statisztikák szerint az internet olvasóközönsége nem igazán szereti a Háború és béke jellegű cikkeket, ezért mi most inkább az intelligens otthonra fókuszálunk. Első körben rögtön mindjárt a Lenovo Yoga Smart Tabra, és a Smart Tab M8-ra, melyek alapesetben tudnak mindent, amit kell, ám a Google Assistant támogatta Ambient üzemmóddal még többet. Ennek segítségével intelligens otthonunk központjává válhat, melyen keresztül a lámpától kezdve a termosztátig bármit vezérelhetünk (már ha azok is okosak). Az M8 egyébként MediaTek A22 négymagos processzorral dolgozik, ami 2,0 GHz-en üzemel, a nyolchüvelykes IPS panel felbontása pedig 1280×720.


Lenovo Smart Tab M8, Kép: BGR

Itt érdemes megemlíteni a Smart Display 7-et is, ami elég helytakarékos kis jószág, és szintén Google Assistant kompatibilis, tehát vele is bővülnek otthoni lehetőségeink.

Lenovo Smart Display 7, Kép: Lenovo

Az okosotthonos fejlesztések másik érdekessége a Mirage AR, ami a kiterjesztett valósággal operál, és a Marvellel közös projekt. Mégpedig azért, mert a Marvel Dimension of Heroes csak a a Mirage AR eszközökön érhető el. Az alapvetően okostelefonokra épülő kiterjesztett valóságos játék hat hőt hoz felhasználói közelségbe. Bármelyiket választjuk is, olyan lesz, mintha a saját lakásunkban zajlanának az egyébként szuperhősös módon igencsak epikus küzdelmek.

Címkép: Digit

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?