Jövőre jöhet az olcsó iPhone

Bár nemsokára bemutatkoznak az új iPhone-ok, az elmúlt években már megszokhattuk, hogy az elemzők ilyenkor már az Apple következő évi terveiről is beszélnek. Ezúttal egy kicsi és olcsó Apple iPhone-ról.

Ezúttal különösen indokolt lenne egy ilyen készülék, elvégre az iPhone-eladások igen komoly visszaesést szenvedtek el az utóbbi negyedévekben. Az Apple különböző csereprogramokat hirdetett egyes régiókban, volt, ahol árakat is csökkentett, de eddig ez nem volt elég.


Jövőre az eladásokat úgy dobná meg a cég, hogy tavasszal, amikor kicsit leülnek majd az iPhone 11 modellek eladásai, piacra dobja az iPhone SE utódját. A cél az, hogy a Samsung, a Huawei és az Oppo prémium középkategóriát célzó ügyfeleit szerezzék meg a készülékkel. Állítólag az iPhone 8-at vehetjük körülbelül alapul, olcsóbb LCD-kijelzővel, de erős chippel és jó kamerákkal.

Fotó: Apple

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?